XERRADA GRATUÏTA: COM SER UN EXPERT EN GESTIÓ EMOCIONAL

Us convidem el proper 3 de juny a les 19h a la xerrada gratuïta “Com ser un expert en gestió emocional” a Girona Coaching

Les emocions estan presents en el nostre dia a dia, tot i que sovint no en prenem plena consciència. Les emocions ens guien a l’hora de relacionar-nos, d’acceptar nous reptes i situacions, per desenvolupar les nostres rutines diàries, etc. És per aquesta raó que un bon coneixement i capacitat de gestió emocional ens condueix a superar un infinit de situacions.

En aquesta sessió s’introduirà als participants en el què és una emoció, com es genera i algunes estratègies senzilles de gestió emocional per aplicar a un mateix i en els altres.

DIA: Dilluns 3 de juny de 2019

HORA: 19h a 20h

INVERSIÓ: Xerrada Gratuïta

UBICACIÓ: Carrer Francesc Ciurana 17, ent 4 de Girona

FORMADORES: 

Ester Mas i Marquès, Psicòloga especialista en Teràpia Familiar, terapeuta Brainspotting acreditada per Brainspotting España. Postgrau en Lideratge Femení a la Universitat Pompeu Fabra. Col·laboradora docent a la UdG a les Facultats d’Educació-Psicologia i Dret-Criminologia.

Sílvia Mascarós Canes, psicòloga especialitzada en l’àmbit formatiu i de les organitzacions. Practitioner i Màster Practitioner en PNL per la NLP. Màster en educació i TIC. Llicenciada en Ciències del Treball. Especialitzada en l’àrea d’intel·ligència emocional i desenvolupament de persones.

INSCRIU-TE: vés aquí

Per més informació vés aquí

Loading Map....

Data/Hora
Date(s) - 03/06/2019
19:00 - 20:00

Localització
Creantum Girona

Categories