Forma’t en PNL 100% PRESENCIAL: Practitioner en PNL – Edició entresetmana Inici 10 Oct 2023

Formació en PNL amb certificat internacional avalat per Richard Bandler co-creador de la PNL.

¿Què és la Programació Neurolingüística – PNL?

La PNL ens ajuda a conèixer l’estructura que sosté la nostra conducta i ens ensenya a canviar-la per aconseguir l’èxit, aprenent a usar noves estratègies i patrons. Els nostres pensaments estan formats per paraules que viatgen a través de les nostres neurones i quan les repetim amb freqüència les convertim en programes que dirigeixen la nostra conducta. La PNL ajuda a tenir una percepció més clara dels nostres programes i a “desinstal·lar” aquells que ja no són útils per aconseguir canvis en la nostra vida.

 Destinataris

A nivell personal: Aquells participants inscrits rebran eines que seran utilitzades en el seu dia a dia i s’adonaran de la potencialitat i facilitat dels canvis que es produiran en la seva vida, podent trencar creences limitants i creant-ne potenciadores.

A nivell professional: Dirigit a professionals que estan relacionats amb el món de RRHH, polítiques socials, consultoria, psicologia o pedagogia, psicopedagogia, logopèdia,… dirigit a professionals on en la seva feina és molt important el tracte personal i la comunicació amb els altres. Aprendran eines comunicatives de segon ordre, a gestionar les seves emocions, a donar-li molta importància a què es diu i cóm es diu, a utilitzar eines internes per millorar cada dia i poder ser excel·lents en el seu lloc de treball.

FORMADOR:

Sergi Bonilla, Màster Practitioner i Licensed Trainer en PNL

DATES: del 10 d’octubre de 2023 al 12 de Març de 2024. Classe els dimarts

HORARI: de 17.30h a 21.30h

INVERSIÓ: 1475€ + IVA (amb certificat internacional de la Society of NLP) Pagaments fraccionables

UBICACIÓ: Girona

INSCRIU-TE aquí

Per més informació: sergi@creantum.com / 679894620

Map Unavailable

Data/Hora
Date(s) - 09/11/2021 - 05/04/2022
17:30 - 21:30

Localització
Creantum Girona

Categories