Lola Casals Marull – Coach i formadora

Certificada en Coaching i Experta Universitària en Coaching Profesional (Salut), Licensed Màster Practitioner per la Society of NLP™, avalada por el Dr. Richard Bandler®.

Terapeuta en Desprogramació Biològica.

Experiència addicional en ioga, meditació, Anatomia Experiencial, entre altres disciplinas de creixement personal.
Bióloga, Máster en administració d’empreses i experta en Comunicació.

Articles:

GIDONA: Saps quin és el teu guió vital?

I tu de què tens por?

Mira el seu vídeo de presentació

Coaching per a la salut i relacional

Ofereixo un treball totalment personalitzat i confidencial.  Les sessions es guien per trobar respostes des la biologia i solucions des la pròpia manera. És un aprenentatge guiat, basat principalment en la conversa. Utilitzo un enfocament eclèctic treballant, entre altres, amb eines i metodologies del Coaching, de la Desprogramació Biològica i de la Programació Neuro-Lingüística segons les necessitats de cada procés.

Abordo tan malalties com pautes de comportament automàtic que no controlem o situacions repetitives que ens limiten personalment, professionalment i/o socialment. La clau és descobrir què ens ha desencadenat un malestar psicològic o físic o una determinada pauta de conducta. Després cal prendre consciència de com hem viscut una determinada situació o conflicte, comprendre com és el nostre mapa mental, com és la pròpia interrelació entre el cos, la ment, les emocions i els propis actes, sempre dins del context de la nostra historia personal. Això ens permet modificar el que ens bloqueja i ens provoca estrès, sofriment o malaltia, i potenciar les nostres capacitats i recursos per anar endavant i ser els autors del nostre guió vital de forma conscient.

En cas de malaltia, és un bon complement a qualsevol teràpia o tractament, no interfereix ni és imcompatible. Per a aquests casos cal tenir el diagnòstic mèdic.

.