Ara que ja són ben entrats a les estacions fredes de l’any, us portem un nou calendari de xerrades gratuïtes per aquest DESEMBRE 2017

 

Si ens vols conèixer coma escola, si vols fer un primer tastet de totes aquestes matèries de creixement personal de les que has sentit a parlar, si no et decideixes a què estudiar i necessites fer una introducció a totes les matèries…aquí en tindràs la oportunitat!

 

Les nostres xerrades són una introducció a aquella matèria que fa temps que et crida l’atenció, són una forma de obrir nous horitzons i fer-te preguntes que t’acompanyin a moure’t:

 

XERRADA GRATUÏTA: Tothom pot ser Coach?

La xerrada està dirigida a aquelles persones que s’estan platejant iniciar un nou camí a la seva vida adreçada a la professió del Coaching o bé a aquelles persones que volen obtenir eines del Coaching per aplicar en el seu lloc de treball, entre companys, a la família, etc. Us explicarem quines són les diferencies principals entre el Coaching professional i el que no ho és, us parlarem sobre les actituds que ha de tenir un bon coach i quin ha de ser el seu estil i mètode de treball. La idea d’aquesta xerrada és que es pugui donar resposta a la pregunta: Tothom pot ser Coach?

DATA: Dimarts 5 de desembre de 2017

HORA: 19h

INVERSIÓ: Xerrada Gratuïta

UBICACIÓ: C/Francesc Ciurana 17, ent 4 de Girona

FORMADOR: Sergi Bonilla, Màster Certified Team & Corporate Coach i Advanced Certified Professional & Executive Coach, acreditats per l’Associació Espanyola de Coaching (ASESCO) i la ICF.

INSCRIU-TE: vés aquí

XERRADA GRATUÏTA: Forma’t en Biodesprogramació Emocional

La xerrada està dirigida a aquelles persones que estan interessades a descobrir com els conflictes emocionals poden influenciar en el nostre benestar, condicionar els nostres comportaments inconscients i fins i tot, fer-nos repetir situacions o vivències indesitjades.

Us explicarem com ens poden condicionar les emocions i com podem transformar-les a través de la Biodesprogramació Emocional.

DATA: Dijous 14 de desembre de 2017

HORA: 19h

INVERSIÓ: Xerrada Gratuïta

UBICACIÓ: C/Francesc Ciurana 17, ent 4 de Girona

FORMADOR: Eva Masó i Rovira – Terapeuta en biodesprogramació emocional i formadora.

INSCRIU-TE: vés aquí

XERRADA GRATUÏTA: La màgia de la PNL

La xerrada està dirigida a aquelles persones que s’estan platejant descobrir què és la  PNL (Programació Neurolingüística) i què em pot aportar a la meva vida; o bé a aquelles persones que volen obtenir eines de la PNL per aplicar en el seu lloc de treball, entre companys, a la família, etc.

Us explicarem què és i per a què serveix la PNL i com es pot utilitzar en la vida diària.

DIA: Dijous 21 de desembre de 2017

HORA: 19h

INVERSIÓ: Xerrada Gratuïta

UBICACIÓ: Carrer Francesc Ciurana 17, ent 4 de Girona

FORMADOR: Sergi Bonilla, Màster Practitioner i Licensed Trainer en PNL

INSCRIU-TE: vés aquí

 

 

Educar la ment sense educar el cor no és educació en absolut. Aristòtil