Les nostres formacions en PNL

Practitioner PNL

Licensed Practitioner en PNL

La PNL és una metodologia que facilita la comprensió del funcionament de l’ésser humà, centrant‐se bàsicament en els processos mentals i els emocionals.

Consulta el programa: Practitioner en PNL

 

master PNL

Master Licensed Practitioner en PNL

Es tracta d’un curs eminentment pràctic, destinat a capacitar tècnicament, amb una operativitat real i responsable a futurs usuaris d’aquestes poderoses eines.

Consulta el programa: Master Practitioner en PNL

 

Els nostres alumnes parlen sobre les seves motivacions, experiències i recomanacions:

Roser Pijoan (alumna del Practitioner en PNL): Aquest curs et permet fer un treball de coneixement i creixement d’un mateix. Amb aquestes eines és molt més fàcil poder entendre i comunicar-se molt millor amb els altres. També pot ajudar a altres a fer un procés de creixement.

 

Eloi Marti (alumne del Practitioner en PNL): el que ha canviat a la meva vida arrel d’aquesta formació és que a partir d’ara sé que tinc més recursos i em coneix molt millor.

 

Ferran Alonso (alumne del Practitioner en PNL): ha estat una gran experiència on se m’han mogut moltes emocions internets i que he pogut col·locar.

 

J.S.N.(alumne del Practitioner ne PNL):  Crec que tracta una temàtica aplicable a tots els àmbits de la vida i aporta experiències practiques vivencials que ofereixen un aprenentatge personal ràpid i eficaç.

 

Ani Costa (alumne del Practitioner ne PNL): Senzillament recomanaria aquest curs perquè és genial. He fet molts de cursos durant anys, però com aquest mai. A part que és un curs molt participatiu, cada exercici i cada exemple, és una eina per la nostra vida. Aquesta formació tant es pot aplicar en el món laboral, com al familiar, com a nivell personal.

 

Santi Guirado (alumne del Practitioner en PNL): Des de l’inici ja hi ha canvis, a partir de prendre consciència del funcionament de l’estructura mental i el seu funcionament. Es prèn flexibilitat vers la relació amb els altres i tu mateix, millora de l’efectivitat de la comunicació i capacitat de detectar creences limitants.

 

S.M.C. (alumna del Practitioner en PNL): A mig del curs ja vaig tenir clar que la inversió havia valgut la pena, no només pels coneixements que anava adquirint, sinó també perquè en una exercici a classe (sorprenentment divertit) em  van treure una Aracnofobia que tenia des de que era petita. Sóc partidària que les coses s’han de provar per valorar si funciona, si va bé no cal buscar majors complicacions.