REINVENTAR-SE, L’INICI DEL CREIXEMENT

Aquest curs està destinat a aquelles persones que volen potenciar les seves capacitats i habilitats, tant en l’àmbit personal com professional. Aprendran a gestionar les emocions, a comunicar-se millor, a ser més assertius, a tenir eines de comunicació no verbal. Els participants a aquest curs rebran eines de millora personal i professional i s’aportarà una metodologia alhora de definir d’una forma clara i assolible els objectius personals i professionals. Amb aquest curs es pretén assolir un coneixement general de les habilitats que podem potenciar i com aplicar-les al dia a dia.

Objectius

  • Coneixement de tècniques comunicatives per millorar personal i professionalment
  • Aprofundir en la gestió interna per millorar la gestió externa amb amics, familiars, col·laboradors i clients
  • Definir els objectius personals i professionals a curt, mig i llarg termini, és l’inici d’un treball de futur
  • La gestió del temps, vital per un òptim creixement
  • Gestionar les habilitats i capacitats internes per treure el màxim partit de nosaltres mateixos
  • Auto disciplinar-se per acomplir els objectius

 

Els nostres alumnes parlen sobre les seves experiències, motivacions i recomanacions:

Rosa Serra: Sóc capaç de veure les coses i situacions des d’un altre punt de vista, i obrint la ment de forma que no tot s’acaba en la situació en la que ens trobem, hi ha vida mes enllà!

 

M.A.: Recomanaria el curs a les persones que necessitin reinventar-se, motivar-se, aprendre maneres d’afrontar certes situacions, ser conscients del seu dia a dia, adonar-se de que la majoria de les coses depenen d’un mateix i que encara que no ens ho sembli podem fer moltes coses per canviar una situació.

 

V.T.: Recomanaria el curs perquè tothom agafi consciència de la manera en que actua personal/professionalment i millori i creixi en tots els aspectes que no es sent a gust. D’aquesta manera, marcant uns objectius de les situacions que volem canviar i millorar i lluitar per aconseguir-ho.

 

sprout-790155_640