Formació en Expert en Gestió Emocional

El paper de les emocions en les diferents facetes de la vida és inqüestionable, intervenen en el nivell de l’autoestima, en la relació amb les persones, en l’èxit professional, etc.

Ara bé, som capaços de reconèixer els diferents estats emocionals en nosaltres mateixos i en els altres? Podem gestionar les emocions de tal manera que ens permetin una adaptació a l’entorn i un benestar?

Paradoxalment les persones som conscients del paper de les emocions però ens costa identificar les emocions, els factors generadors o aplicar tècniques de gestió i autocontrol emocional.

El programa formatiu que es presenta a continuació té com objectiu resoldre aquestes mancances portant a la persona en un procés de creixement i desenvolupament emocional i oferint eines per tal que la persona pugui traslladar aquest coneixement en els altres.

 Objectius

  • Conèixer i comprendre els beneficis de la intel·ligència emocional en relació a la nostra salud, presa de decisions, gestió de les relacions, etc.
  • Explorar la individualitat per augmentar el nivell d’autoconeixement.
  • Empoderar-se, aprofitar els recursos propis per afrontar nous reptes amb seguretat i confiança.
  • Reconèixer els estat emocionals en els altres i gestionar-los de forma efectiva.
  • Dissenyar programes d’intervenció emocional en l’àmbit educatiu, organitzacional o social.

Continguts

M1 Intel·ligència emocional. Bases teòriques i pràctiques

M2 Lideratge personal

M3 Programes d’intel·ligència emocional

 

Destinataris

Tota aquella persona que vulgui explorar el paper de les emocions en el seu dia a dia i vulgui créixer emocionalment.

Aquesta formació també està dirigida a persones interessades en promoure accions i intervencions en l’àmbit de la intel·ligència emocional.

 

Dates i horaris

22, 23, 24, 26, 27, 28, 29 i 30 de juliol de 2019

Tota la setmana de 10h a 19h amb 1h per dinar

Inversió

985€ – Pots fraccionar els pagaments en dues quotes de 492,5€/mes el juny i juliol de 2019

Descomptes:

5% exalumnes

Equip docent

Ester Mas i Marquès, Psicòloga especialista en Teràpia Familiar, terapeuta Brainspotting acreditada per Brainspotting España. Postgrau en Lideratge Femení a la Universitat Pompeu Fabra. Col·laboradora docent a la UdG a les Facultats d’Educació-Psicologia i Dret-Criminologia.

Sílvia Mascarós Canes, psicòloga especialitzada en l’àmbit formatiu i de les organitzacions. Practitioner i Màster Practitioner en PNL per la NLP. Màster en educació i TIC. Llicenciada en Ciències del Treball. Especialitzada en l’àrea d’intel·ligència emocional i desenvolupament de persones.

 

Teresa Sanz i Pinyol,  Instructora de Mindfulness i Coach en l’adquisició de l’hàbit de la pràctica meditativa. Psicòloga, coach i formadora. Màster en intervenció psicològica amb DBM. Formada en hipnosi Ericksoniana.

Eva Masó i Rovira – Terapeuta en biodesprogramació emocional i formadora. Practitioner i Màster Practitioner en PNL reconegut per l’AEPNL. Màster en hipnosi Eriksoniana reconegut per l’AEPNL. Formada en BioNeuroEmoció, teràpia transgeneralacional, terapia SAAMA, Sanació per Arquetips, etc. Llicenciada en Farmàcia.

INSCRIU-TE: AQUÍ

Demana més informació: aquí

Loading Map....

Data/Hora
Date(s) - 22/07/2019
10:00 - 19:00

Localització
Girona Coaching

Categories