La primavera, la sang altera!

Gaudeix d’aquesta nova estació renovant-te per fora i per dins amb els nostres cursos de Mindfulness i Exploració Emocional:

DFGFJDYGK

Curs de consciència plena i reducció de l’estrès: Mindfulness – MBSR.

Aquest programa proposa pautes de comportament per desenvolupar estratègies adaptatives i assolir eines pràctiques amb les que fer front als reptes de l’entorn professional o de la vida quotidiana, afavorint el creixement i desenvolupament personal.

Aquest és un curs experiencial i interactiu basat en el  programa MBSR desenvolupat per Jon Kabat-Zinn, de la Facultat de Medicina de La universitat de Massachusetts (EEUU).

Inclou Relaxació, Meditació, Yoga suau y explicacions útils sobre les bases de l’estrès, les emocions i el dolor.

FORMADOR: Antoni Lacueva, insctuctor acreditat en el programa MBSR (mindfulness based stress reduction)

 

EDICIÓ DE MATINS: 27 d’abril de 2016 + 4, 11, 18 i 25  de maig de 2016 + 1 i 15 i 4 de juny de 2016 (el dia 4 la sessió serà en horari de 10h a 17h a Barcelona)

HORARI: Dimecres de 10h a 13h

Consulta més informació: AQUÍ

 

EDICIÓ DE TARDES:  21 i 28 d’abril de 2016 + 5, 12, 19 i 26 de maig de 2016 + 2 i 4 de juny de 2016 (el dia 4 la sessió serà en horari de 10h a 17h a Barcelona)

HORARI: Dijous de 18h a 21h

Consulta més informació: AQUÍ

fgjghkjhgk

Xerrada Gratuïta: Exploració Emocional

Es tracta de reflexionar sobre les nostres emocions partint del model de les intel·ligències múltiplesl. Primer caldrà explorar la nostra intel·ligència emocional per anar aprofundint en allò que fa que gaudim de major benestar emocional, volem que sigueu els investigadors de les vostres emocions. Tot això dins el marc de les habilitats per la vida que ens ajuden a afrontar amb èxit les exigències de la vida quotidiana

 

DATA: 27 d’abril de 2016

HORARI: Dimecres a les 19h

INVERSIÓ: Gratuïta

UBICACIÓ: Girona. C/Francesc Ciurana 17, ent 4

FORMADORA: Ester Mas i Marquès: Psicòloga especialista en lideratge femení per la Universitat Pompeu Fabra; experta en diagnòstic i implementació de Plans de Dones a l’administració local des de fa 10 anys. Col·laboradora docent a la UdG als graus de psicologia, educació social i criminologia.  Docent del departament d’Ensenyament al Centre de Recursos Pedagògics del Gironès i de la Selva. Acreditada com a psicòloga clínica i psicoterapeuta.

INSCRIU-TE aquí

woman-570883_1920

Curs d’exploració emocional:

Parlem d’exploració quan ens volem referir a la recerca amb el propòsit de descobrir i de cercar informació. En aquest curs volem treballar l’exploració de les emocions potenciant les 10 habilitat per a la vida (OMS, 1993):

 “Les habilitats per a la vida són capacitats psicosocials i habilitats interpersonals que faciliten a les persones afrontar amb èxit les exigències de la vida quotidiana i respondre’n eficaçment. Es tracta d’habilitats personals, interpersonals i cognitives que ajuden les persones a prendre decisions,a comunicar-se de manera efectiva i assertiva, fer front a situacions i solucionar conflictes. Poden aplicar-se en el terreny de les accions personals, en la interacció amb les altres persones o en les accions necessàries per a transformar l’entorn de tal manera que aquest sigui propici per al benestar i la salut.”

Objectius:

  • Donar eines per descobrir i visibilitzar els tipus d’intel·ligència que tenim
  • Centrar-nos en la intel·ligència emocional i els seus components
  • Gestionar les emocions que dificulten i bloquegen el procés de creixement personal
  • Adquirir habilitats per a la comunicació i gestió de conflictes

 

DATES: 18 i 25 de maig + 1, 8, 15, 22 i 29 de juny de 2016

HORARI: Dimecres de 18h a 21h

INVERSIÓ: 390€ (es pot pagar de forma fraccionada)

UBICACIÓ: Girona. C/Francesc Ciurana 17, ent 4

FORMADORA: Ester Mas i Marquès: Psicòloga especialista en lideratge femení per la Universitat Pompeu Fabra; experta en diagnòstic i implementació de Plans de Dones a l’administració local des de fa 10 anys. Col·laboradora docent a la UdG als graus de psicologia, educació social i criminologia.  Docent del departament d’Ensenyament al Centre de Recursos Pedagògics del Gironès i de la Selva. Acreditada com a psicòloga clínica i psicoterapeuta.

Consulta més informació: AQUÍ

paper-571937_640

Taller: Va de contes! O com crear contes i metàfores per als meus clients

Com construïm el nostre guió de vida?. Com és el nostre diàleg intern i els models als que seguim potser sense saber-ho?.

Aquest taller està dirigit a Coachs, Psicòlegs, Educadors i altres professionals que treballin en processos de desenvolupament, canvi i millora personal i professional.

Es presenta com una eina efectiva i enriquidora per canviar i millorar els nostres guions de vida d’una forma més potenciadora.

Els objectius bàsics són:

  1. Conèixer les característiques bàsiques dels contes i metàfores com a eines potenciadores del canvi.
  2. Utilitzar el llenguatge a favor nostre. Qualsevol llenguatge ja és metafòric en realitat.
  3. Saber què dir, quan dir-ho i com dir-ho.
  4. Gaudir, crear i atrevir-se a jugar a través del contes.

I és que la veritat, com diu François Vallaeys: “els contes no van néixer per dormir els nens, sinó per despertar els adults”.
DATES: 20 i 21 de maig de 2016

HORARI: de 18h a 22h divendres i de 9h a 18h dissabte (amb una hora per dinar)

INVERSIÓ: 125€

UBICACIÓ: Girona. C/Francesc Ciurana 17, ent 4 de Girona

FORMADORA: Susanna Arjona, Didacta en PNL per la AEPNL, Psicopedagoga, CoachWingwave i Terapeuta en EMDR i Psicoterapia Integrativa, Orientadora familiar i Escriptora

INSCRIU-TE aquí